Brede grafkist

Brede grafkist kopen bij Voordeligstegrafkist.nl
Nederlanders worden niet alleen steeds langer, maar ook zwaarder. Logisch dat ook bij het produceren van grafkisten daar steeds meer rekening mee gehouden wordt. Brede grafkisten en ook lange grafkisten zijn een belangrijk onderdeel in het ruime assortiment van voordeligstegrafkist.nl.

Al vrij snel na een overlijden komt de vraag van een uitvaartondernemer: welke kist wilt u? Dan krijgt u meestal een boek voor u waarin u afbeeldingen van grafkisten kunt bekijken, terwijl u zich misschien nog helemaal niet kunt voorstellen dat uw dierbare in zo’n kist moet liggen. Een manier om dit rustig en in uw eigen omgeving te kunnen doen, is wat u nu doet: door op internet te kijken. U zult versteld staan van de mogelijkheden. Enorm veel kleuren, materialen, zware houten kisten, maar ook lichtere varianten, ook duurzaam en ecologisch verantwoord. Alles is mogelijk, tegen lagere kosten dan elders. En dus ook die bredere variant, waar uw dierbare comfortabel en ruim in zal liggen.

U zult hier dezelfde kwaliteit kisten – dus ook brede grafkisten – vinden die de bekendere uitvaartondernemers aanbieden, alleen zult u ze elders niet goedkoper zien. U bespaart hiermee geld dat u wellicht op een andere manier kunt besteden om het afscheid zo mooi te maken als u voor ogen heeft.

Brede grafkisten en lange grafkisten
Stel u heeft een bepaalde kleur in gedachten die voor uw gevoel goed past bij de overledene; ook die is leverbaar in een bredere uitvoering. Met een binnenmaat van 65 cm is deze wel tien centimeter breder dan de standaardmaat. In de brede grafkisten van eikenhout printfolie kunt u ook kiezen voor de variant met een binnenmaat van 75 cm. Daarin zult u ook een extra lange versie zien van 205 cm. Een ecologische grafkist  vindt u in de massief populieren verbrede versie, die ongelakt is. Eventueel kunt u deze zelf beschilderen. Er is zoveel mogelijk, tegen een schappelijke prijs, waardoor u vast met een goed gevoel uw keuze maakt.

 
Snelle en discrete levering van brede grafkisten

Voordeligstegrafkist.nl is onderdeel van Uitvaart24, de uitvaartondernemer die transparant is over de kosten, helder en duidelijk over wat voor u geregeld kan worden voor welke prijs en vooral ook persoonlijk, empathisch en respectvol. U kunt ervan op aan dat ook de levering van brede grafkisten snel en discreet zal plaatsvinden.

Heeft u behoefte aan persoonlijk advies? Bel ons gerust op 085-0160070. We zijn dag en nacht bereikbaar om uw vragen te beantwoorden en voor de hulp die u nodig heeft.