Ervaringen

Wij stellen het zeer op prijs dat een aantal van onze klanten de moeite heeft genomen om een referentie te schrijven over onze producten en werkwijze. Ontdek hoe voorgaande klanten onze service hebben ervaren:

“Zeer begripvol”

Nadat wij de grafkist hadden besteld op de website werd er zeer snel contact opgenomen over verdere wensen van de familie.

De medewerker van voordeligstegrafkist.nl dacht met ons mee en gaf advies. Heel prettig aangezien dit voor ons allemaal nieuw was. Hij was zeer begripvol.

Bedankt voor de ondersteuning in deze moeilijke periode!

De heer K. uit Utrecht

“Lage prijs”

Voor de uitvaart van onze moeder was helaas geen groot budget beschikbaar. Toch wilden we onze moeder graag het afscheid geven dat ze had verdiend. Ze was helemaal gek van de natuur en om haar een passend afscheid te geven wilden we dat de kamer in het uitvaartcentrum vol met bloemen zou staan.

Helaas leek hier geen budget voor te zijn, totdat we op de website van Voordeligste grafkist uit kwamen. Door de lage prijs van de grafkist hebben we ‘ons mam’ een passende uitvaart kunnen geven. Bedankt!

De heer M. uit Brabant

“Voldoening”

Lieve mensen van Voordeligstegrafkist.nl, wat zijn wij als familie ontzettend blij dat we jullie website zijn tegengekomen.

De uitvaartondernemer van Monuta verklaarde ons dat het om dezelfde doodskisten ging en toen hebben wij de stap gezet om zelf de grafkist online te bestellen. Toch een beetje eng want niemand van ons had hier ervaring mee!
Nadat wij de bestelling hadden geplaatst werden we gelijk gebeld om de bestelling en de levering te bespreken. Fijn!

Vanaf dat moment verliep alles gesmeerd. Levering op het besproken tijdstip en een ontzettend mooie houten doodskist.
(Via de sms kreeg mijn broer precies door hoe laat de kist zou komen! Super!)
Vreemd genoeg gaf het ons, als broer en zussen, ook een bepaalde voldoening om zelf iets te kunnen doen op zo’n lastig moment in ons leven. Bedankt voor jullie goede zorgen en de mooie doodskist!

Mevr. G. uit Utrecht

“Één telefoontje met Jan-Jaap en het was geregeld”

Je wilt natuurlijk in het grote verdriet waar je mee te maken krijgt niet nog eens door yarden ‘belazerd’ worden. De dag dat onze moeder overleed kon opeens de grafkist niet omhoog gebracht worden ivm de arbo wet terwijl er voordien 3 x iemand van yarden thuis was geweest om de crematie te overleggen en te meten of de kist omhoog kon en mijn moeder had de kist nog zelf uitgezocht. Heel erg frusterend en het laatste waar je mee geconfronteerd wilt in zo’n situatie.

Eén telefoontje met Jan-Jaap en het was geregeld, binnen een uur hadden wij een grafkist, dezelfde als van yarden, die ook nog eens veel goedkoper bleek en binnen 5 minuten probleemloos boven stond. Geweldig plezierig afgehandeld en grote complimenten voor dit bedrijf.

Mevr. G uit Friesland

“Respect en waardigheid”

Wat ben jij een fijn mens het bedrijf en beroep zijn je op het lijf geschreven. Tot emotie toe ben ik geroerd over de flexibiliteit en de kundigheid waarmee je alles gedaan hebt.

Toen ik in dec 2012 hoorde dat mijn moeder zou komen te overlijden, heb ik gelijk alles geregeld. Dat ik mijn moeder zou gaan verliezen vond ik al erg genoeg maar dan ook nog een poot uitgedraaid krijgen door een uitvaart maatschappij dat wilde ik voorkomen. Zo kwam ik via Google op jouw site. Ik belde gelijk, het was toen 07:30 en een uur daarna was de kist met aanpassingen gekocht. ’s Middags heb je deze zelfs nog even langs gebracht, zodat ik de witte kist voor mijn moeder kon bekijken. Dat gaf mij een fijn gevoel de grafkist was niet spierwit maar een beetje crème, maar ach ik had er nu geen zin meer in om dit te laten bijspuiten want ik was alweer op weg naar de grafstenen winkel. Want ook daar moest ik mijn best gaan doen om niet een dubbele vakantie voor een steen te betalen. Ik betaalde de grafkist en deze werd opgeslagen zodat als ik ‘m nodig had hij op voorraad was. Want mijn grote nachtmerrie was wel dat ik dan op het moment dat mijn moeder zou komen te overlijden daar mee bezig zou moeten zijn. Nee ik wilde alles nu (dec 2012) geregeld hebben.

Mijn moeder leefde langer dan verwacht maar afgelopen 23 augustus om 03:00 is ze dan toch overleden. Verdriet en pijn was wat mij overkwam want ondanks dat ik het verwachtte en ik me er op had voorbereid, blijft het de vrouw waar je uit bent geboren de vrouw die je het leven heeft gegeven. Ik was zelfs blij dat het niet erg lang heeft geduurd deze laatste fase en dat ik bij de laatste adem tocht aanwezig was.

En dan….. dan is het toch ondanks mijn minutieuze voorbereiding REGELEN. Niks achter over zitten en huilen. Aan de bak moet je. Yarden bellen, arts bellen en die kist van meer dan een half jaar geleden moest nu komen. 03:13 belde ik je. En toen nam Jan-Jaap op en hij kwam zelf om 06:30 de grafkist brengen. De auto ging open en Jan-Jaap vertelde me dat hij de grafkist wit had laten spuiten na mijn opmerking van een half jaar geleden over de crème kleur.

Dit was echt een hele fijne verrassing op een moment dat je veel verdriet hebt en onzekerheid of het allemaal wel goed zou komen. En het kwam goed want samen hebben we bij uitzondering m’n moeder in de grafkist gelegd. Jan-Jaap deed dit met zo’n rust, respect en waardigheid goh wat was dit fijn en mooi. Dat zal me altijd bij blijven.

Jan-Jaap alle lof, ook ben ik blij dat je nadat we er over gesproken hebben in december je nu al geruime tijd een referentie pagina hebt gemaakt. Want natuurlijk is het eng om via internet een grafkist te bestellen, want wat als er straks geen grafkist is dan zit je. Ik kan en zal het iedereen aanbevelen. Jan-Jaap je bent een fijn mens en hou vol met wat je nu doet als mens en je bedrijf. Je hebt mij een heel erg warm en fijn gevoel gegeven. Op een heel belangrijk moment in mijn leven. Heel erg bedankt!

Mevr. C. uit Noord-Holland

“Bedanken voor de goede service”

Bij dezen wil ik u bedanken voor de goede service. Het was toch wat vreemd voor ons een grafkist online te bestellen en zeker bij het internetadres ‘voordeligste grafkist’…. (de naam vind ik wat minder namelijk). Maar we vonden het een hele mooie kist en we werden meteen gebeld na de bestelling met de bevestiging dat deze was binnengekomen en met dank in het door ons gestelde vertrouwen in jullie. Het scheelde in prijs behoorlijk met eenzelfde grafkist die de uitvaartonderneming aanbood. Het zette ook hen aan ’t denken…. Dank jullie wel.

Mevr. Y.J. uit Brabant

“Klopte precies”

Als familie hebben wij een grafkist besteld voor mijn vrouw. Mijn vrouw haar wens was dat haar grafkist zou worden beschilderd door haar kleinkinderen. Niet triest en zwart, maar kleurrijk en vrolijk! We besloten om een populieren grafkist te bestellen en deze is in de avond bezorgd bij mij thuis. Namens onze hele familie wil ik jullie bedanken voor de correcte wijze van communiceren. Het besproken tijdstip van leveren klopte precies met wat jullie mij hadden laten weten. Erg prettig aangezien je toch gespannen zit te wachten. Eerder is al op deze pagina genoemd dat deze werkwijze niet meer van deze tijd is…daar kan ik mij volledig bij aansluiten: Perfect geregeld! Wij zullen reclame voor jullie maken!

Mevrouw P. uit Friesland

“Overtrof al onze verwachtingen”

Na het overlijden van mijn vader kregen wij een offerte voor de crematie met alles wat daarbij komt kijken. Hoewel hierop niets was aan te merken, vonden wij de prijs van de goedkoopst mogelijke kist gevoelsmatig erg hoog. Maar … wie heeft er nu verstand van dergelijke prijzen?! Dit soort artikelen schaf je immers niet iedere dag aan. Daarom zocht ik in een opwelling op internet naar ‘voordeligste grafkist’.

Tot mijn verrassing bleek er zowaar een bedrijf te bestaan met de naam ‘Voordeligstegrafkist.nl’. Op de keurig verzorgde website hadden we onze keuze snel gemaakt: een beslist vergelijkbare grafkist voor de helft van de ons geoffreerde prijs! Bovendien overtrof de service, die wij meteen al na het plaatsen van de bestelling ondervonden, al onze verwachtingen. Ik zou haast zeggen: ‘deze service is niet meer van deze tijd’! Van bestellen tot nazorg liep alles als een Zwitsers uurwerk.

Het belangrijkste was echter nog wel dat de kwaliteit van het product iedere toets van kritiek doorstaat. Ik schreef het bedrijf dan ook dat we hoopten voorlopig geen bestellingen meer te hoeven doen, maar dat we het adres in ‘de map’ hebben opgeslagen.

De heer R. uit Friesland

“Keurig begeleid”

Ik wil nog even mijn welgemeende complimenten doen aan Voordeligstegrafkist.nl. Na een telefoontje over de gewenste (niet standaard) grafkist was het geen enkel probleem om dit aan te passen en kon de volgende dag al geleverd worden.

Dit wordt keurig begeleid dmv een sms van de verwachte aankomsttijd. Door de begrafenisondernemer werd zelf een compliment gegeven over de kwaliteit van de grafkist. Scheelde toch mooi een paar honderd euro.

Dhr. K. uit Groningen

“Kan het iedereen aanraden”

Beetje argwanend via internet vanwege onwetendheid, na telefonisch contact prima op de hoogte gehouden, bezorging van de grafkist was perfect, kan het iedereen aanraden. Veel succes voor de toekomst!

Mevrouw R.Z. uit Friesland

“Groot stuk zorg uit handen genomen”

Geachte heer Palma, wij willen u als familie hartelijk bedanken voor de goede zorgen betreffende de levering van de grafkist. U heeft ons een groot stuk zorg uit handen genomen.

Mevr. B. uit Utrecht

“Gehalveerde prijs”

Het bedrijf wat voor ons de uitvaart verzorgt hadden we besproken dat we zelf ook de mogelijkheid willen hebben een grafkist te kopen indien het prijsverschil noemenswaardig zou zijn. Ik kan u vertellen dat we naast een gehalveerde prijs ook een grandioze service, vriendelijkheid en behulpzaamheid hebben ervaren.

We hadden eerst met de voordeligstegrafkist.nl gebeld en na dit plezierige en duidelijke gesprek de grafkist besteld. Ook het vertrouwen in ons als klant hebben wij zeer gewaardeerd en de supersnelle correcte levering en je wordt continue op de hoogte gehouden. Een aanrader!

De heer M. uit Noord-Holland

“Prachtige grafkist”

Mijn man riep altijd “leg mij maar in een simpel kistje”. Toch waren wij als gezin erg blij dat we een prachtige grafkist hadden bij de crematie, maar wel voor een simpele prijs.

Mevrouw B. uit Noord-Holland

“Gaf ons veel rust”

Onze dochter heeft het allemaal geregeld. Die is goed met internet, maar het gaf ons veel rust dat wij de kosten van de grafkist ook ouderwets aan de bezorger konden voldoen.

De heer V.T.B. uit Utrecht

“Goede afhandeling”

Dank voor de snelle service. Wij zijn als familie blij dat wij dit hebben aangedurfd. Het was voor mij toch een drempel, maar achteraf zijn wij zeer gelukkig met de lage prijs en de goede afhandeling. De uitvaartondernemer probeerde mij wat onder druk te zetten door te zeggen dat de kwaliteit veel minder zou zijn, maar dat blijkt echt onzin te zijn!

Meneer Palma weet precies wat van hem wordt verwacht en dit overtreft hij ruimschoots door mij tussentijds te informeren. De afgelopen periode hebben wij helaas verschillende uitvaarten moeten meemaken, maar 1 ding staat voor ons vast: de volgende grafkist komt weer bij jullie vandaan!

De heer N.J. uit Flevoland

“Bedanken voor de goede service”

Bij dezen wil ik u bedanken voor de goede service. Het was toch wat vreemd voor ons een grafkist online te bestellen en zeker bij het internetadres ‘voordeligstegrafkist.nl’…. (de naam vind ik wat minder namelijk). Maar we vonden het een hele mooie kist en we werden meteen gebeld na de bestelling met de bevestiging dat deze was binnengekomen en met dank in het door ons gestelde vertrouwen in jullie.

Het scheelde in prijs behoorlijk met eenzelfde grafkist die de uitvaartonderneming aanbood. Het zette ook hen aan ’t denken…. Dank jullie wel.

Mevr. Y.J. uit Brabant

“Levering op keurige wijze volbracht”

Na enige research op het web bij de heer Palma uitgekomen voor een geschikte grafkist. Eerst wat argwanend maar achteraf volstrekt onnodig gebleken. Ik wil langs deze weg meneer Palma hartelijk bedanken voor de snelle service en het op de hoogte houden van de levering, dit werd op keurige wijze volbracht.

Ik raad ieder ander die helaas genoodzaakt is een grafkist te kopen deze winkel aan. Ik wens u veel succes met de voortzetting van dit goed georganiseerde bedrijf.

De heer A. uit Limburg

“Betaling bij bezorging”

Gezien onze argwaan met internet waren wij blij dat wij de grafkist bij de chauffeur konden afrekenen. We waren blij dat dit tot de mogelijkheden behoort aangezien wij altijd erg bang zijn om zaken via internet te regelen.

De heer J.F. uit Gelderland

“Mooi afscheid”

Met ons krappe budget hebben wij toch een mooi afscheid kunnen nemen van onze vader.

Mevrouw T.A. uit Drenthe

“Stuk voordeliger”

Het was voor mij een geruststelling dat jullie de grafkist rechtstreeks hebben bezorgd bij het uitvaartcentrum.

Stuk voordeliger en alles zag er prima uit! bedankt!

Mevrouw H.J. uit Noord-Holland