Houten grafkist

Houten grafkist kopen bij Uitvaartkistwinkel.nl

Het kopen van een grafkist brengt veel emoties met zich mee. Uitvaartkistwinkel.nl begrijpt dat en probeert het proces zo prettig mogelijk te maken. Wij zorgen met onze directe, discrete en empathische werkwijze ervoor dat u veilig en vertrouwd een grafkist kunt kopen. Wij komen onze afspraken altijd na en houden u daarvan op de hoogte. U kunt er met een gerust hart op vertrouwen dat de levering van de grafkist volgens afspraak plaatsvindt.

Assortiment houten grafkisten

Het ruime assortiment aan houten grafkisten van Uitvaartkistwinkel.nl bestaat uit diverse modellen, houtsoorten en kleuren. Alle houten grafkisten vindt u bij Uitvaartkistwinkel.nl voor de laagste prijs én gratis bezorgd. Wij bieden u verschillende modellen houten grafkisten van traditionele tot moderne grafkisten. Daarnaast heeft u bij ons de keuze uit verschillende soorten houten lijkkisten, zoals eikenhout, populierenhout, notenhout, steigerhout en mahoniehout. Bekijk alle soorten houten grafkisten in ons assortiment.

 
Levertijd houten grafkist

Uw gekochte houten lijkkist wordt in overleg binnen 6 uur bezorgd, gratis. Nadat u een houten grafkist heeft besteld, nemen wij binnen één uur telefonisch contact met u op om de gewenste levertijd en eventuele extra voorkeuren te bespreken. De grafkist kan thuis of elders bezorgd worden, naar uw wens. Wilt u graag eerder een grafkist kopen voor een overlijden? Dan bewaren wij de grafkist bij u in de buurt, tot zes maanden na de bestelling is dit geheel kosteloos. Zo kunt u zich in alle rust op andere zaken richten.

Uitvaartkistwinkel.nl

Wij streven ernaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn en uw zorgen met betrekking tot de grafkist uit handen te nemen. Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week te bereiken op 085-0160070.