Houten grafkist

Houten grafkist kopen bij Voordeligstegrafkist.nl
Als iemand aan een grafkist denkt, komt er meestal een houten grafkist in hem of haar op. Een houten grafkist kun je daarom bijna vertrouwd noemen. Als een dierbare overleden is, spelen er enorm veel emoties een rol. Niet alleen het verdriet om het verlies van de overledene, maar ook al het geregel dat dan plaats moet vinden. Het kan zeker troost bieden als de laatste rustplek van een dierbare een vertrouwd gevoel opwekt. 

Natuurlijk is dat voor iedereen anders. De een voelt meer voor een donkere, grenen houten grafkist, de ander meer voor een lichte eikenhouten uitvoering. Maar in het uitgebreide assortiment van voordeligstegrafkist.nl is ook notenhout, steigerhout of mahoniehout een optie. Daarnaast zult u nog zoveel andere mogelijkheden vinden, dat u wellicht afwijkt van de houten grafkist en kiest voor een kartonnen grafkist of een gekleurde grafkist.

Houten grafkist online bestellen, en dan?
Een houten grafkist voelt misschien wel vertrouwd, maar een grafkist online bestellen zal misschien even wennen zijn. Maar we garanderen u, dat zodra u een keuze gemaakt heeft, we u binnen een uur zullen bellen om uw bestelling telefonisch te bespreken. We stemmen de bezorglocatie met u af, dat kan bij u thuis zijn of bij een uitvaartcentrum. We vertellen u de levertijd, dat kan voor een gekleurde kist, die we in alle RAL kleuren kunnen leveren, iets langer duren dan de standaard levering binnen zes uur. Maar we bezorgen  altijd in overleg met u. 

Levering houten grafkist, op tijd en discreet

Uw bestelde houten grafkist zal conform afspraak geleverd worden, en onze bezorger zal u per sms of email (wat u wenst) laten weten dat de levering heeft plaatsgevonden. We werken met ongedecoreerde auto’s en discreet personeel. Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel. Onze afspraken zijn helder en duidelijk en we komen ze altijd na, daar kunt u op vertrouwen.
Voordeligstegrafkist.nl is een onderdeel van Uitvaart24, de moderne uitvaartondernemer die garant staat voor respectvolle dienstverlening, tegen de laagste prijs. 

Topkwaliteit, laagste prijs

Ook al heeft u afspraken gemaakt met een uitvaartondernemer voor het regelen van een uitvaart, kunt u altijd zelf de kist bestellen. U zult ervan opkijken hoeveel u dat kan schelen. Wij leveren dezelfde kwaliteit kisten die u elders kunt krijgen, maar voor een lagere prijs. Als u ergens een lager tarief ziet, is dat een andere kwaliteit. Het gebeurt tegenwoordig steeds vaker dat nabestaanden zelf een kist bestellen, zo heeft u wat meer grip op de kosten en misschien zelfs nog wat ruimte in uw budget voor mooie bloemen of een condoleance naderhand.

 
Wilt u meer informatie over onze houten grafkisten? Of over het bestellen van een grafkist? Kijk bij de Veelgestelde vragen of bel met 085-0160070.  24/7 bereikbaar, 7 dagen per week.