Kartonnen grafkist

Kartonnen grafkist kopen bij Voordeligstegrafkist.nl
Als u zoekt naar kartonnen grafkisten zult u in een verdrietige, emotionele periode zijn. Of u nu voor een naaste de mogelijkheden bekijkt, of voor uzelf, het zijn nooit prettige omstandigheden. Het is dan van groot belang dat u op een vertrouwde plek uw bestelling kunt plaatsen en overtuigd kunt zijn dat de levering snel, discreet en adequaat zal plaatsvinden. Bij voordeligstegrafkist.nl kunt u daarvan op aan. Zodra u een bestelling heeft geplaatst wordt u door ons binnen een uur gebeld, zodat u telefonisch, persoonlijk de bevestiging krijgt dat u de juiste grafkist heeft besteld. Daarnaast zullen we dan met u bespreken waar en wanneer u wilt dat levering plaatsvindt en of u per mail of sms een bevestiging van die levering wilt krijgen. 

Vertrouwd online kartonnen grafkisten bestellen
Het gebruik van kartonnen grafkisten is betrekkelijk nieuw in de uitvaartbranche, maar inmiddels wint het zeker terrein en uiteraard opgenomen in ons assortiment. Kartonnen grafkisten zijn licht, betaalbaar, biologisch afbreekbaar én beschilderbaar. De kinderziektes zijn uit de ontwerpen, dus ze zijn ook bestand tegen een uitvaart in de regen. Terwijl de kist zelf maar zo’n 14 kg weegt, kan het materiaal wel zo’n 200 kg dragen. Het materiaal heeft het FSC keurmerk, is samengesteld uit gerecycled oud papier en afvalhout. En het heeft het keurmerk waarmee deze kartonnen grafkisten ook geschikt zijn voor crematies en niet alleen voor (natuur)begrafenissen. Alleen goedgekeurde Fair Coffins hebben dit keurmerk en dat zijn ook de eco grafkisten die wij leveren. 

Persoonlijke levering van kartonnen grafkisten
Kartonnen grafkisten zijn leverbaar in wit, grijs, en licht-eiken. Mocht u willen kiezen voor een kartonnen opbaarplank, leveren we die ook. Binnen zes uur zult u de kartonnen grafkist van uw keuze thuis of in het uitvaartcentrum bezorgd krijgen. Wij bezorgen persoonlijk, maken gebruik van onze eigen vervoermiddelen, zonder decoratie en onze chauffeurs zijn vriendelijk, invoelend en stemmig gekleed. Juist in een periode van rouw heeft u goede service nodig, de medewerkers van Uitvaart24 begrijpen dat als geen ander. 
Voordeligstegrafkist.nl is onderdeel van uitvaartonderneming  Uitvaart24. Daarmee bent u gegarandeerd van deze goede service,  snelle, discrete levering én ook van de laagste prijs voor topkwaliteit. 

Heeft u vragen?  Bel gerust 085-0160070, alle dagen van de week, we zijn 24/7 bereikbaar.