Opbaarplank

Opbaarplank kopen bij Voordeligstegrafkist.nl
Een opbaarplank,ook wel draagbaar genoemd, is een steeds vaker gebruikt alternatief voor een grafkist. Het lichaam van de overledene ligt hier tijdens een opbaring of de uitvaart op. Gewikkeld in een lijkwade of onder een laken voelt de overledene toch dichterbij dan wanneer hij of zij in een kist ligt. Nu u online aan het zoeken bent naar een opbaarplank, zult u waarschijnlijk net een dierbare zijn verloren, of u verwacht dat dat binnenkort zal gebeuren. Dat is een verdrietige periode waarin toch veel beslissingen genomen moeten worden. Tegelijk voelt het maken van de juiste keuze, passend bij uw dierbare, vaak troostend.

Mocht u hierbij hulp willen, bel dan gerust 085-0160070. We zijn 24/7 bereikbaar.

Opbaarplank, ook met deksel
Misschien bent u zich aan het oriënteren op de mogelijkheden. We kunnen u een ruime keuze bieden in een breed assortiment. Variërend in allerlei maten en materialen van grafkisten, maar ook in diverse typen draagbaren. Het komt tegenwoordig steeds vaker voor dat mensen kiezen voor een opbaarplank om hun dierbare op te leggen, zo voelt het lichaam meer aanraakbaar. Tijdens het vervoer kan het lichaam worden afgedekt met een deksel. Ook voor de privacy is dat wel zo prettig. Bovendien kan dit deksel ook gebruikt worden als nabestaanden de opbaarplank willen ‘sluiten’. 

Online besteld, discreet en op tijd geleverd
Zodra u uw keuze heeft gemaakt en de bestelling hebt geplaatst, zult u binnen 1 uur gebeld worden om uw aankoop te bespreken. Zo weet u zeker dat u de opbaarplank die u wilde, echt besteld heeft. Bovendien kunt u persoonlijk uw wensen rondom de levering aangeven. Dat kan bij de overledene thuis zijn, of in een uitvaartcentrum. Het kan binnen zes uur zijn, maar het exacte tijdstip van leveren kunt u altijd bespreken. Uiteraard zal de levering discreet en respectvol gebeuren. We brengen de opbaarplank persoonlijk, vervoerd in een van onze ongedecoreerde auto’s. Onze keurige chauffeurs zijn empathisch en respectvol.

Heeft u nog vragen? We zijn 24/7 bereikbaar op 085-0160070. Voordeligstegrafkist.nl is een onderdeel van Uitvaart24. Hiermee bent u gegarandeerd van een goede service, snelle, discrete levering en de laagste prijs voor topkwaliteit.