Veelgestelde vragen

Bent u op zoek naar de goedkoopste grafkisten van Nederland? Voordeligstegrafkist.nl biedt u deze. In onze webshop vindt u grafkisten van hoge kwaliteit. 85% van de uitvaartondernemers gebruikt exact dezelfde grafkisten. Heeft u vragen of opmerkingen over deze website? U kunt 24 uur per dag contact opnemen met onze klantenservice via 085-0163658 of info@voordeligstegrafkist.nl.

Kan ik zelf online een goedkopere grafkist bestellen, terwijl ik al contact heb met een uitvaartondernemer?

Jazeker, u bepaalt altijd zelf welke grafkist u wilt aanschaffen en ook waar u deze wilt kopen. De uitvaartondernemer zal de overige zaken verder voor u regelen, zoals u dat met hem/haar afspreekt.

Doordat steeds meer mensen ervaren dat dezelfde kwaliteit grafkist goedkoper online besteld kan worden bij Voordeligstegrafkist.nl, wordt dit steeds gebruikelijker. We leveren regelmatig grafkisten af bij uitvaartondernemers. U hoeft zich beslist niet bezwaard te voelen. Door de kosten van de grafkist laag te houden, houdt u eventueel geld beschikbaar voor andere elementen van de uitvaart.

U kunt eventueel ook kijken op www.basicuitvaart24.nlwww.budgetuitvaart24.nl, of www.goedkopeuitvaart.nl, voor een complete uitvaart, stijlvol, maar vooral ook goed betaalbaar. Allen onderdeel van Uitvaart24.

Hoe kan dezelfde kwaliteit grafkist tegen een lagere prijs geleverd worden?

Wij kopen de grafkisten groot en scherp in, hebben goede contacten met de leveranciers. Daarbij hanteren we zelf een kleinere marge en onze overheadkosten zijn lager dan die van de meeste uitvaartondernemers.

Zijn de kosten van de grafkist te declareren bij mijn uitvaartverzekering?

Over het algemeen is dit geen probleem. Als u een zogenaamde kapitaal- of geldpolis hebt, zal die uitbetalen. Wel adviseren wij altijd dit vooraf bij uw verzekeringsmaatschappij te checken. Onaangename verrassingen achteraf kunt u beter voorkomen.

Wordt de grafkist wel op tijd geleverd?

Alle grafkisten zijn op voorraad leverbaar en worden, zonder meerprijs, in overleg met u uiterlijk binnen 6 uur geleverd. Uiteraard kunnen we de grafkist ook later leveren indien u dat wenst. Tot 6 maanden na aankoop kunnen we geheel kosteloos voor u opslaan. We hebben in elke provincie een depot, dus de grafkist is altijd in de buurt.

Hoe weet ik of de online bestelling van de grafkist goed gegaan is?

Binnen 60 minuten na de bestelling van de grafkist zullen we telefonisch contact met u opnemen, om de bestelling te bevestigen en met u uw verdere wensen te bespreken. Dan maken we ook met u de afspraak waar en wanneer u de grafkist geleverd wilt hebben. Dat bevestigen we vervolgens via sms of email, wat u wilt. Als de grafkist van uw keuze is afgeleverd bij de uitvaartondernemer, dan zal degene die de levering doet u direct daarna ook een bericht sturen. Neem gerust contact op met de klantenservice als u vooraf vragen heeft.

Als de grafkist niet aan de verwachting voldoet, krijg ik dan mijn geld terug?

Wij hanteren de grafkist altijd met de grootste zorgvuldigheid, maar mocht er toch een beschadiging zijn die we niet opgemerkt hebben, komen we uiteraard de kist kosteloos omruilen. Mocht het zelfs zover gaan dat u de grafkist niet kon gebruiken en genoodzaakt was een ander te gebruiken, dan zullen we de kist kosteloos bij u ophalen en ontvangt u het gehele bedrag retour. We zijn er trots op dat we altijd de kwaliteit leveren die we u beloven en dat de bestelde grafkist, zodra deze in goede staat is ontvangen, aan uw verwachting zal voldoen.

Ik wil graag nu alvast een grafkist kopen, maar denk hem pas over een paar maanden nodig te hebben. Kunt u hem zolang bewaren?

Ja, dat is geen enkel probleem. Als u nu graag in alle rust een keuze maakt en de bestelling plaatst, kunnen wij de grafkist voor u opslaan tot een later moment. Tot 6 maanden kan dat geheel kosteloos. In elke provincie hebben we een depot, dus de grafkist is dan, zodra het nodig is, direct beschikbaar.

Wij willen een grafkist kopen, die we zelf kunnen beschilderen. Kan dat?

Jazeker. De grafkist van massief populierenhout is heel geschikt om te beschilderen.

Kan ik op elk gewenst moment contact opnemen met Voordeligstegrafkist.nl

Ja, naast de bereikbaarheid via de website, kunt u ook 24/7 bij onze klantenservice terecht op telefoonnummer 085-0163658

Is de betaling wel veilig via de website Voordeligstegrafkist.nl?

Absoluut. We maken gebruik van iDeal, zodat u de grafkist altijd in een vertrouwde, beveiligde omgeving kunt betalen.

Kan ik een grafkist in een andere kleur bestellen?

U kunt bij Voordeligstegrafkist.nl een grafkist in elke gewenste kleur bestellen. Zonder meerprijs, het kost soms wel iets meer tijd. Belt u gerust de klantenservice even of dat voor uw specifieke kleurkeuze geldt. Om exact de juist kleur te kunnen leveren, werken we met RAL kleurcodes. Op www.ralkleuren.com kunt u de juiste code bij de gewenste kleur selecteren.

Hoe wordt de grafkist bezorgd?

Voordeligstegrafkist.nl maakt gebruik van eigen vervoer. Onze voertuigen zijn niet gedecoreerd, dus niet voorzien van reclame met onze firmanaam erop. Onze medewerkers zijn netjes en discreet en zullen met zorg de grafkist afleveren op de door u gewenste plek en tijdstip.

Zijn er toeslagen op het bezorgen van de grafkist in het weekend of ’s avonds?

Nee, Voordeligste grafkist rekent de prijs die bij de grafkist op onze website www.voordeligstegrafkist.nl vermeld is, geen meerprijs voor een andere kleur, of een levering op een tijdstip buiten kantooruren. Bezorging van de grafkist in heel Nederland is geheel kosteloos. Alleen voor de Waddeneilanden zijn we genoodzaakt een kleine meerprijs te rekenen. Voor die tarieven kunt u het best telefonisch contact opnemen met de klantenservice, 085-0163658

Kan ik ook een andere grafkist bestellen?

Mocht u ondanks ons ruime assortiment een andere grafkist op het oog hebben, neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wellicht kunnen we toch nog iets voor u betekenen. Wij hebben goede contacten met onze leveranciers en we leveren u graag onze goede service.

Is het ook mogelijk om niet alleen een goedkope grafkist te bestellen, maar de complete uitvaart bij jullie te regelen?

Dat kan zeker. Wij maken deel uit van Uitvaart24, een uitvaartorganisatie die landelijk bekend en lokaal betrokken is. Met oog voor elk budget en een accurate werkwijze, waarbij onverwachte kosten achteraf niet voorkomen. U kunt onze pakketten met vaste lage tarieven voor crematie of begrafenis bekijken op www.goedkopeuitvaart.nl ook bij u in de buurt, of op www.goedkoopstecrematie.nl en www.budgetuitvaart24.nl

Staat uw vraag er niet bij? Neem 24/7 contact met ons op.