Rouwauto Huren

Wilt u graag zelf een rouwauto huren? 

Dat kan! Soms voelt het prettig een afscheid van een dierbare precies zo te regelen zoals u dat zelf wilt. Natuurlijk kan dat in goed overleg met een betrouwbare uitvaartondernemer, maar soms wilt u nog een stapje verder gaan en regelt u het liefst alles zelf. Wilt u een rouwauto huren, inclusief chauffeur en zonder bijkomende kosten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Waar in Nederland u ook woont, we rekenen overal dezelfde prijs, met uitzondering van de Waddeneilanden.
Pas als de rouwauto is voorgereden bij het afgesproken adres gaat de huurtijd in. U kunt zonder bijkomende kosten de auto 2 uur huren, inclusief chauffeur. Mocht u de witte, zwarte of grijze rouwauto langer willen gebruiken kan de tijd tegen een vooraf duidelijke meerprijs verlengd worden met telkens een kwartier. De huurprijs stopt op het moment dat de auto op het laatste adres is gearriveerd. 

Rouwauto huren, compleet met chauffeur

Zonder brandstofkosten, inclusief chauffeur en een schaarwagen en een rok (dit is een baar op wieltjes, voorzien van een doek zodat de onderkant aan het oog onttrokken wordt). Onze ervaren chauffeur kan u helpen met in en uittillen van de kist en zal u bijstaan waar hij kan. Bij ons kunt u als particulier of als kleine uitvaartondernemer een rouwauto huren zonder tussenkomst van een derde partij. voor een eerlijke prijs, zonder kilometertoeslagen of brandstofkosten. De voorrijkosten zijn voor onze rekening. 

Nadat we met u telefonisch de overeenkomst besproken hebben, zullen we u daarvan een bevestiging sturen met het verzoek uiterlijk een werkdag voor de uitvaart te betalen. U kunt erop vertrouwen dat de door u gekozen rouwauto op tijd, met een netjes geklede chauffeur op de afgesproken plek zal zijn. Voor ons is het net zo belangrijk als voor u dat uw dierbare respectvol en zonder stress naar zijn of haar laatste rustplaats wordt vervoerd. 

Wilt u een rouwauto huren en heeft u vragen over onze werkwijze? Bel gerust 085-0160070. We zijn dag en nacht bereikbaar, alle dagen van de week. Voordeligstegrafkist.nl is een onderdeel van Uitvaart24, dus weten we als geen ander dat het regelen van een mooi afscheid respectvol en volgens afspraak moet plaatsvinden. 

U kunt ook bij ons terecht voor een grafkist in allerlei maten en kleuren, eco grafkisten, traditionele grafkisten of kartonnen grafkist of opbaarplanken. We leveren het allemaal persoonlijk en discreet.

 

Direct een rouwauto huren?
Bel 085-0160070